Menu Sluiten

Verzenden & retourneren

1. Verzending

Webshopproducten worden standaard verzonden met PostNL.
Doorgaans geld de indicatie: Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een product onverhoopt toch niet leverbaar is of dat er vertraging ontstaat bij PostNL. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk daar dit ten alle tijden een indicatie betreft.
Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.
Verzending is enkel mogelijk naar Nederlandse adressen.
Afhankelijk van het formaat van uw pakket kan het voorkomen dat een product wordt geleverd via DHL. U ontvangt in dit geval een DHL Track & Trace code

2. Retouren

Wilt u uw artikel retourneren? Dit kan zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Buiten de 14 dagen is retourneren niet meer mogelijk.
Wanneer u uw artikel wilt retourneren dient u een mail te sturen naar info@mi-itd.nl, vermeld hierin ten alle tijden uw ordernummer en de artikelen welke u retour wenst te sturen. Zonder deze gegevens kunnen wij uw retouraanvraag helaas niet verwerken.
De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wanneer wij uw producten in goede orde hebben ontvangen ontvangt u hierover bericht per mail. Uw betaling wordt binnen 14 kalenderdagen teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.
Producten kunnen enkel retour worden genomen wanneer deze ongebruikt zijn en in originele en onbeschadigde verpakking zitten. Producten waarvan de seal is verbroken kunnen wij helaas niet retour nemen.
Softwarelicenties of product codes kunnen wij nooit retour nemen. Bij aanschaf van een digitale licentie gaat u ermee akkoord dat uw retourrecht vervalt.

Heeft u een product defect ontvangen? Meld dit dan altijd binnen 24 uur na ontvangst van het product. Dan kunnen wij een RMA-procedure op gang zetten om u zo snel mogelijk te voorzien van een nieuw werkend product. Stuur direct een mail naar info@mi-itd.nl en vermeld als onderwerp RMA ‘ORDERNUMMER’.


Datum voorwaarden: 25-10-2020

Alle voorgaande voorwaarden zijn vervallen per bovenstaande datum.