Menu Sluiten

Camera & beveiliging

Ubiquiti beveiligingscamera’s

De beveiligingscamera’s van Ubiquiti zijn uitermate geschikt voor iedere thuissituatie, evenals iedere bedrijfssituatie. Door de hoge kwaliteit producten, haarscherp beeld en vele mogelijkheden zijn er tal van mogelijkheden. De camera’s kunnen zowel lokaal videobeelden opslaan, als op een netwerkrecorder. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om live mee te kijken op zowel PC als mobiel. Informeer snel naar de mogelijkheden zodat we tijdens een locatie bezoek al uw wensen kunnen en mogelijkheden kunnen bespreken.


HikVision beveiligingscamera’s

De beveiligingscamera’s van HikVision zijn er voor iedere situatie en locatie. Door het brede aanbod aan producten is er een oplossing voor iedere situatie. Of u nu op zoek bent naar een camera voor thuis of op het werk, dan heeft HikVision de oplossing voor uw situatie.
De camera’s hebben haarscherp beeld, zijn vandaalbestendig en kunnen zowel lokaal opnemen als naar een centrale recorder. Informeer snel naar de mogelijkheden zodat we tijdens een locatie bezoek al uw wensen kunnen en mogelijkheden kunnen bespreken.